Feltételek

Tisztítás

Gépeinket és eszközeinket kifogástalan és tiszta állapotban adjuk át, a tartozékokkal (pl. keverőkkel és fúrókkal) együtt. Ha a gépeket és eszközöket szennyezett állapotban adja vissza, a számlán a tisztítás díját is felszámoljuk.

A bérlés időtartama

A gép/eszköz átvételekor megállapított bérlési időtartam, illetve a visszaadási határidő kötelező érvényű. A határidőn túli visszaadás nem jelenti automatikusan a bérlés meghosszabbítását. Ha lehetséges, szívesen bocsátjuk eszközeinket hosszabb ideig rendelkezésre. De ehhez előzetes egyeztetést kérünk.

Használat

Gépeink és eszközeink kifogástalan állapotúak, ebből adódóan még hosszú élettartamúak. A bérlő köteles a gépet/eszközt szakszerű, a célnak megfelelő módon használni, és kellő gondossággal kezelni.

Tankolás

Gépeinket és eszközeinket teletankolt állapotban adjuk át. A használat során szükséges további üzemanyag-feltöltéshez szívesen átadjuk a megfelelő keveréket. Visszaadáskor a ténylegesen felhasznált mennyiséget jelenítjük meg a számlán.

Foglalás

Ha a foglalást mégsem veszik igénybe, kérjük, haladéktalanul tájékoztasson minket.

Károk

Azonnali tájékoztatást kérünk a gépen/eszközön keletkezett bármilyen kárról, annak elvesztéséről, ellopásáról vagy egyéb káresetről.