Impresszum

A társaság elnevezése és székhelye:

Hungary Connection Kft.

3882 Abaújkér
Napsugár utca 9.
Adószám: 27969872-2-05
Közösségi adószám: HU27969872
Cégjegyzékszám: 05-09-032939
Tel: +36 20 4053316

E-Mail: office@hungary-connection.com

Ügyvezetés: 

Fábián János

Képek:

Copyright © 2020
Creative Commons License

Felelősség kizárása:

A www.Hungary-Connection.com weboldalon közzétett valamennyi szöveg, kép és grafika kizárólag az ügyfelek és az érdeklődők személyes információját szolgálja, a legnagyobb gondossággal került összeállításra, ennek ellenére azok tartalmát és helyességét nem tudjuk szavatolni.
A szerző különösen is elhatárolja magát a linkelt/összekapcsolt oldalak tartalmától, nem vállal felelősséget ezen idegen honlapok minőségéért és kifogástalanságáért, megvalósításukra semmilyen befolyással nem bír. A Hungary-Connection Kft. nyomatékosan kijelenti, hogy a linkek elhelyezésének időpontjában a linkelt oldalak semmilyen illegális tartalommal nem bírtak. Fő szabály szerint bármely kártérítés iránti igény kizárt, amennyiben az a rendelkezésre bocsátott információk felhasználása vagy annak elmaradása okán keletkezett, illetve amennyiben a helytelen és hiányos információk felhasználásából ered. Valamennyi ajánlat változhat és semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Szerzői jog:

A weboldal tartalma – kifejezett jelölés hiányában (pl. ©) is - a szerzői jogok és egyéb a szellemi tulajdon védelmét szolgáló törvény tárgyi hatálya alá tartozik. Az iratok sokszorosítása kizárólag személyes és tájékoztatási célú használat céljából engedélyezett. A Hungary Connection Kft. írásbeli hozzájárulása nélkül semmilyen egyéb sokszorosítás, terjesztés, reprodukció, továbbítás és egyéb felhasználás, így különösen a weboldalról közvetve vagy közvetlenül letölthető vagy hozzáférhető szövegek, szövegrészek és képanyagok felhasználása nem megengedett.